Followers

Cara memikat wanita melalui senyuman

saya ingin memberi entri untuk mengorat wanita melalui senyuman ! anda pakar ke dalam mengorat wanita ini ? saya tahu anda mesti mengorat w...

DNA Babi Dalam Bahan Buat Kek & Roti Puratos

DNA Babi Dalam Bahan Buat Kek & Roti Puratos Kek dan Roti pula, lepas ini apa lagi dapat tahu... Kadang-kadang aku memang semacam t...

Cara Disable Text Selection Pada Blog

anda bengang kepada pencuri seperti saya selalu je curi bahan best anda? sudah diletak enable right click. Tp masih kan orang dapat copy kor...

Disable Right Click - Halang Klik Kanan

Tutorial Disable right click. Mudah je. Buka Layout. Lepas Tu add widget. Lepas tu tekan Html Javascript Lepas itu masukkan COde dibawah ...

Bunuh Diri

actually..bkn saya saje2 je nk post ni.. ni dh byk berlaku.. saya ade tertgk clip kt youtube, seorang remaja lelaki melayu sanggup menggantu...

Cara untuk menyembunyikan ShoutBox

cara nya mudah saja .. cuma copy code dan letak kt code Shoutbox uh dalam code untuk menyembunyikan ShoutBox itu .. sila tekan link dibawah...

Petua Menghilangkan Jerawat

Petua 1 : Ambil sedikit asam jawa dan beberapa inci kunyit hidup . Tumbuk kunyit itu dan campurkan dengan asam jawa dan sedikit air . Setela...

serupa ke .. dua orang ini

apa pandangan anda ? serupa ke .. dua orang ini .. haha .. jom kita tengok dua2 video ini .. lawak betui laah .. kalau tak percaya tengok l...

tips berenti merokok

Sihat sepanjang hayat. Merokok meningkatkan risiko sehingga 10 kali ganda untuk mendapat 40 jenis penyakit serius seperti kanser paru-pa...

Tips Keselamatan Akaun Facebook

Tahukah anda?? Seorang hackerzzz boleh dapatkan password facebook anda dengan hanya mengetahui alamat e-mel anda. Anda x kisah sebab akaun a...

Antara gambar tragedi tanah runtuh di ulu langat

Al Fatihah utk mangsa2 yg terkorban di dalam kejadian tanah runtuh di Hulu Langat. Semoga roh mereka dirahmati Allah. Dan diharap mangsa2 yg...

Menghilangkan 'navigation bar' blogger

Navbar yang terletak di bahagian teratas blog memudahkan kita untuk log masuk, terus ke posting baru, mencari blog atau melihat blog lain se...

maksud cinta .

maksud cinta .. C ~ Cinta kita yg pya I ~ Indah tiada bandingan . N ~ Nyatakan hatimu .. T ~ Tentang rasa bertahun . A ~ Aku sayang padamu...

lawak~Mengapa Utara Tak Ditawan Portugis

1508: Alfonso de al buqurque menyampaikan hasratnya kepada Raja portugis untuk meluaskan pegaruhnya ke Asia Tenggara ( Melaka pusat perdagan...

CARA BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK ???

CARA BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK ??? betul keh semua neh .. mcm ney senang aku laah mahu jadi jutawan muda .. hehe .. korang pecaya keh semu...

(Gambar Dan Video) Pembedahan Penukaran Jantina!

Penulis memohon maaf jika imej-imej di bawah bakal mengundang rasa jelik dan kurang senang kepada sesetengah pembaca. Penulis membuat ‘post’...

Wajah suspek kes simbah Asid

Salam, Berita tentang kes kejadian simbah Asid sekitar Kuala Lumpur ini mesti korang semua dah tahu kan.Di Facebook dan Twitter sudah ke...

Rambut oh rambut

 Jenis rambut 1) RAMBUT LURUS bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan 2) R...

Cerita Seorang KakiKecing

Aku ni kaki pancing dari dulu , kini dan selamanya.....:D Ni pengalaman aku masa mancing kat satu pantai sempadan antara Melaka dan negeri...

Make-up women love but men hate

Neon lips, blue eyeshadow, shimmering glitter, and golden bronzers: This spring, some of the most dramatic looks we saw on the runways are m...

Susu Terakhir Buat Si Kecil

Kisahnya perihal satu keluarga yang mengalami kemalangan ngeri. Kereta yang mereka naiki terbabas, berpusing, melanggar pembahagi jalan lalu...

Bahaya Wahabi (Sekadar berkongsi maklumat)

GERAKAN Wahabi diasaskan Imam Muhamad bin Abdul Wahhab At-Tamimi (1703-1791). Beliau muncul ketika pengaruh mazhab Hambali sedang merosot da...

MARI AKU KHABARKAN TENTANG CINTA

Aku khabarkan tentang cinta kepada kalian dan juga untuk tatapan diriku. Cinta yang memang tidak pernah putus-putus. Lantas kebahagian, cin...

Sitemap

 
Copyright © Since 2009-2011 All Rights Reserved. Editer By Saleh Marzuki ☺ Design For Budak Malas Sikat Rambut ☺ Sported By KawanBlogger Yang Mengempakkan Dunia Cyber Anda! ☺ Lisenses From Creative Commons Attribution 3.0 ☺ Penaja Bersama NuffnangAdvertlets Yang Terus Memajukan Belog Ini Ketahap Terbaik Dan Kini Amat Membanggakan ! Hak Cipta Terpelihara ™