Followers

Cara Nak Remove Facebook Timeline

50 comments
Rata-rata yang mencuba applikasi Facebook yang bakal dilancarkan pada semua iaitu, Facebook Timeline ada yang berpuas hati, ada juga yang rasa rimas. Mungkin ia mengambil masa untuk pengguna membiasakan dengan paparan profile yang terbaru itu. Dan selepas fb timeline dilancarkan, banyak cara diperkenalkan untuk remove timeline tersebut. Dan kebayakan yidak menjadi. Kali ini admin ada jumpa cara yang admin sendiri dah cuba dan aplikasi ini memang berkesan. Jadi, kepada sesiapa yang berniat untuk membuang Facebook Timeline, berikut merupakan caranya. Selamat kembali ke fb lama! Komen jika berjaya, kongsikan kegembiraan anda..:)








DOWNLOAD - PILIH BROWSER ANDA (VERSION 0.3)

remove timeline ini untuk computer or lappy anda sahaja . tiada virus kerana diyakini selamat 100%

SILA CLICK SINI UNTUK DOWNLOAD REMOVE TIMELINE

harap jadi lah ye . tutup semua pastu bukak balik . kalau tak jadi try lah buat lagi sekali yee .


SELAMAT MENCUBA DAN BERJAYA



CARA UNTUK KEMBALIKAN KEPADA TIMELINE BALIK

caranya mudah sahaja ,




anda cuma right click pastu uninstall , mudahkan ?

50 comments:

  • eyra berkata...

    mcm mane nak buat time line niy balek ? kalo kite je tegok tak best , org laen bkk tetap nmpk time line kn ? so mcm mane na buat time line at pc kite balik semule ? :)

  • cikk yosh berkata...

    haha..thanks beb..tetiba terasa macan rindu terubat a pulak.. :)
    timeline nih memula je nampak ok..lelama semak je mata memandang..
    nih mesti kekawan aku jeles n tanye camna nak dapat fb lama nih..for sure aku automatik akan promote blog ko..hehe..thanks again beb..

  • Tanpa Nama berkata...

    haha... korang cuba suruh kawan korang view. timeline masih ada. cuma setting browser korang je ditukar. mula-mula aku pun ingat benda ni ok. but then.. hm..

  • eyta berkata...

    walaupon bnda ney cuma kt lappy kita sendiri tp aku hapy sgt.. sbb dpt blik fb lama.. baru syok ckit tgok wall org.wakakakakakakakakakaka .. thengs sangat2..... =))

  • Tanpa Nama berkata...

    nak kembali ke timeline balik cane?
    dah try xleh pon..
    x fhm la...
    sebab kite je nmpk kembali pd yg lame,org lain still nmpk timeline..menci tawww....
    tolong kwn2 ye...

  • Tanpa Nama berkata...

    suke sgt entry neyh..tp sy bet0l2 bute it..daa wt byk kali pown xmenjadi gak..huuuuu,,sedeyh bet0l laa..mmg nk kene mtk owg laen gak yg membet0lkan nye,,anyway,,thx 2 admin cz k0ngsikn step2 neyh..

Catat Ulasan

Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
Satu pun jadi lah ! hehe.

Sitemap

 
Copyright © Since 2009-2011 All Rights Reserved. Editer By Saleh Marzuki ☺ Design For Budak Malas Sikat Rambut ☺ Sported By KawanBlogger Yang Mengempakkan Dunia Cyber Anda! ☺ Lisenses From Creative Commons Attribution 3.0 ☺ Penaja Bersama NuffnangAdvertlets Yang Terus Memajukan Belog Ini Ketahap Terbaik Dan Kini Amat Membanggakan ! Hak Cipta Terpelihara ™