Followers

Cara nak pravite blog

cara nak pravote blog ini senang saja , korang just ikut step pasti akan berjaya laah .. korang nak pravite neh bole . tapi stats korang tak...

Budak sekolah meraba

Entry ini hanya untuk umor 18sx sahaja..bawah 18sx tidak dibenar sesama sekali ... zaman sekarang makin menjadi-jadi kes raba-mengraba neh...

Lajukan loading blog anda

jom kita pelajari cara untuk menglajukan loading blog anda supaya laju dan tidak merimaskan orang yang mahu melihat blog kita , cara nya sen...

Cara Nak Buat Blog

Selain dari Blogger.com ada banyak lagi site yang menyediakan tapak percuma untuk buat blog seperti Wordpress.com, Blogmas.com, Weebly.com d...

Lawak pak arab

video neh aku tenguk beberapa kali still lawak lagi tau tak caya korang tenguk mesti gelak terbahak-bahak nye .. hehe , lawak neh time orang...

kesan buruk akibat melancap

AMALAN melancap atau onani memang ketara di kalangan remaja lelaki dan perempuan dan ia berlaku akibat akil baligh apabila perasaan syahwat ...

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.. dan selamat sejahtera :) Sempena Aidilfitri yang akan menjelang.. Saya ingin mengucap...

Malam Pertama

Satu hal sebagai bahan renungan kita… Tuk merenungkan indahnya malam pertama Tapi bukan malam penuh kenikmatan duniawiyah semata Bukan mala...

Kisah kasih,cinta,sedih dan kecewa

KASIH duduk sendirian di hujung sudut perpustakaan.Tumpuan KASIH tidak terus ke buku. Fikiran KASIH menerawang ke tempat lain.Buntu me...

Cerita kisah habis madu sepah dibuang

Bingkisan ini ku tuliskan buat renungan mereka yang bergelar insan..Insan? ?? Hidup ini penuh dengan kekalutan..penuh dengan kekece...

Gambar haiwan pelik dan unik

Mari saksikan saksikan gambar haiwan yang pelik dan unik mungkin mengelakkan buat sesetengah dari anda. semua gambar ini dikumpulkan untuk ...

Kesalahan Blogger

Pernahkan anda semua tertanya-tanya apakah kekurangan blog anda sehingga sekarang trafik blog tak naik-naik? Jika ya, bagus! Bertanya sudah ...

jenis mayat

mayatnya TIDAK BUSUK dan TIDAK REPUT Disebutkan oleh hadith Rasulullah s.a.w bahawa sepuluh orang yang mayatnya TIDAK BUSUK dan TIDAK REPUT...

seksa angkara meninggalkan solat

Di riwayatkan bahawa pada suatu hari Rasulullah S.A.W sedang duduk bersama para sahabat. Kemudian datang pemuda Arab masuk kedalam masjid de...

Saya suka K-Pop

Agak lama jugak la aku tak menulis kat blog yg serba sederhana ni. Tiba-tiba terasa terpanggil plak nak menaip. Jari-jemari ini sudah lama t...

Sitemap

 
Copyright © Since 2009-2011 All Rights Reserved. Editer By Saleh Marzuki ☺ Design For Budak Malas Sikat Rambut ☺ Sported By KawanBlogger Yang Mengempakkan Dunia Cyber Anda! ☺ Lisenses From Creative Commons Attribution 3.0 ☺ Penaja Bersama NuffnangAdvertlets Yang Terus Memajukan Belog Ini Ketahap Terbaik Dan Kini Amat Membanggakan ! Hak Cipta Terpelihara ™