Followers

Ini Kisah Cerita

ade seorang perempuan nhe suke sgt tangkap gmbr bogel.. law nk tahu kenapa dia mcam uh.ikuti kisah ini..

Sila Checking !

Senarai blog yang akan dihackers .. cepat tukar password uh ... kesah betui bukan main-main ney tahu ! kalau ase nk buat baru nty kne settin...

10 sebab tidak digalakkan pilih suami orang

1. SI DIA TIDAK AKAN BERANI MEMBUAT SEBARANG KOMITMEN DENGAN KAMU Seorang lelaki yang tidak bahagia dalam rumah tangganya akan pasti terasa ...

Website Kerajaan Malaysia Akan Diserang

nampak nya sekarang malaysia dah ada banyak musuh-musuh yang mengancam .. pertubuhan hackers antara yang terbesar di dunia iaitu "Anon...

Langsuir di Dusun Bay

Nama restoran nhe dusun bay, tg malim , perak.. sape yg duk tg malim mcm aku nhe mesti tahu punye lah kisah nhe Bertemu ag kite ye.. smoga a...

Tentang sebuah stesen radio pada masa dulu

Berjumpa lagi dalam siri baru. Saya ingin menceritakan tentang kisah benar pada hari ini. Tentang sebuah stesen radio yang sudah lama ditutu...

Kisah Di Lebuh Raya Karak

Kisah Di Lebuh Raya Karak Beberapa tahun yang lalu ada sebuah kisah tentang kematian di lebuh raya karak. Lebuh raya karak , nama yang sanga...

Kena Sembelih !!

video ini memang mengerikan .. pada sapa yang mahu tenguk video ini sila membaca doa sebelum makan .. hehe

Geli !! Ngeri !! Ulat dalam hidung ...

video ini mengenai ulat resdung yang telah hidup didalam hidung .. hehe .. korang mesti geli punya bila tenguk ini video .. heheheh .. ce te...

Ketahui Jumlah Post dan Jumlah Komen dalam Blog

Berapakah bilangan post dan bilangan komen yang anda terima bagi keseluruhan selama anda berblogging.? Jika itu yang menjadi persoalan, jawa...

Semangat Bola Diantara Perak FA dan Kedah FA

dinegara kita ini semangat bola memang membara sekali .. lagi-lagi ada banyak Ultras negeri masing-masing yang masih memeriahkan stadium sem...

Sitemap

 
Copyright © Since 2009-2011 All Rights Reserved. Editer By Saleh Marzuki ☺ Design For Budak Malas Sikat Rambut ☺ Sported By KawanBlogger Yang Mengempakkan Dunia Cyber Anda! ☺ Lisenses From Creative Commons Attribution 3.0 ☺ Penaja Bersama NuffnangAdvertlets Yang Terus Memajukan Belog Ini Ketahap Terbaik Dan Kini Amat Membanggakan ! Hak Cipta Terpelihara ™